Sain ystävältäni lahjaksi kirjan Säännöt. Kirjassa kerrotaan säännöt, joita noudattamalla saat unelmiesi miehen rakastamaan sinua ylikaiken. Luettuani kirjan, se herätti minussa hyvin ristiriitaisia ja epäileviä tunteita. Nuo säännöthän orjuuttavat. Laittavat naisen käyttäytymään tarkalleen tietyllä tavalla ja jopa hyvinkin manipuloivasti miehiä kohtaan. Silti kaikessa epäileväisyydessäni sisälläni kutkuttaa ajatus testata uteliaisuudesta sääntöjä.

Monet säännöistä ovat vuosien ajan olleet kuin kirjoittamattomia sääntöjä, jotka "kaikki" tietävät. Nykyään ne saa kuitenkin kirjoitettunakin. Lukiessani kirjaa, huomasin osan säännöistä olleen minulla aina käytössä, tietämättäni, että ne olivat sääntöjä.

Minä olen nuorinainen, alle kolmenkymmenen, mutta yli kahdenkymmenen. Iässä, jossa alkaa hiljalleen kaipaamaan vakavampaa suhdetta. Miehistä ei koskaan ole pulaa ollut ja yleensä baareissa seuraani saan sen kenet haluan. Suhteeni tähän asti ovat olleet mielestäni melko "kevyitä", en ole halunnut enkä osannut ottaa suhteitani tarpeeksi tosissaan ja pitkälle tähtäimelle elämässäni. Elämäni on suhteellisen kiireistä, rakastan juoksemista ja sitä pyrin harrastamaan vähintään kolmesti viikossa.

Nähtäväksi jää toimivatko säännöt ja kykenenkö niitä noudattamaan. Käytäntöön ne tulee tästä päivästä lähtien ja blogissani kerron elämästäni sääntöjen kanssa.